Sunday, 11 May 2008

resultatet av et par timers strandhekling

I går hadde jeg med meg 4 fjortiser til Vigdel. Temperaturen i havet kan umulig ha vært særlig høy, men på land var det deilig og varmtOg mens jentene badet og solte seg testet jeg ut mitt nye hekletøy, her er resultatet:

Antar at jeg trengr omkring tre hundre lapper til et teppe, det vil si at jeg kun har 291 igjen ;) Så da er det bare å krysse fingrene for MANGE soldager ...


ooops - et nytt mønster, forsøkte meg på en lapp kalt Briar Rose, den tar nokså mye lengre tid å hekle enn mine standard ruter, men det kan være fint med litt avveksling av og til.

1 comment:

femiknitter said...

noe så fantastisk vakkert! du vet; du har lovet meg en hekleworkshop før eller siden - for om du sier du ikke er spsiealist så aner ikke jeg hvordan du gjør det! her har vi pakket og ryddet og malt og forberedt flytting i dag. jeg sitter nå på soveromskontoret og skal foreta siste finpuss på paperet mitt - som jeg skal sende inn før jeg drar til odda på oldemortur i morgen. jeg har forresten nettopp hatt en svømmetur for å markere overgangen fra fysisk til mentalt arbeide ;)